Hoe kom ik aan last minute tickets voor een Ed Sheeran show in 2024?

...we hebben tickets gezien voor maar €40!

  • TicketSwap Team
  • vr 26 jul
  • THE AGENDA INTERNATIONAL

Dit artikel is geschreven en samengesteld door het TicketSwap-team, voor u vertaald met AI.

Terwijl Ed Sheeran's The Mathematics Tour door Europa trekt, duiken we in alle manieren waarop zijn grootste fans tickets kunnen bemachtigen tegen betaalbare, fanvriendelijke prijzen.

We zijn ervan overtuigd dat Ed Sheeran's +-=÷× Tour tickets nooit in handen mogen vallen van scalpers of nepfans, en daarom hebben we de prijzen voor alle tickets op ons platform gemaximeerd. Scroll naar beneden en ontdek hoe je aan goedkope last minute Ed Sheeran tickets kunt komen .

Doet Ed Sheeran een tour in 2024?

Ja! Ed Sheeran is op dit moment op tournee met The +-=÷× Tour (ook bekend als The Mathematics Tour), met extra shows aangekondigd door heel Europa.

Waarom heet de tour van Ed Sheeran mathematics?

The Mathematics Tour is een gecombineerde tour van al zijn albums. De albumnamen zijn geïnspireerd op verschillende wiskundige bewerkingen: "-", "+", "×", "÷" en "=". En dus is de titel van de tour eigenlijk The +-=÷× Tour, maar dat is misschien een beetje lastig om hardop te zeggen...

Is Ed Sheeran op tournee in Europa?

The Mathematics Tour is de 4e tournee van Ed Sheeran. De aftrap was in Dublin in april 2022 en het ziet er nu naar uit dat de tour op 7 september 2025 wordt afgesloten in Düsseldorf, Duitsland.

Gaat Ed Sheeran op tournee in 2025?

"In 2025 komt er een einde aan de Mathematics Tour," zei Ed Sheeran onlangs in een Instagram-post. "We gaan de meeste andere plaatsen aandoen waar we nog niet zijn geweest, maar de eerste data die komen zullen de rest van Europa zijn." Hij voegde eraan toe dat er nog meer zouden volgen.

Hoeveel kosten Ed Sheeran tickets?

The Mathematics Tour / The +-=÷× Tour ticketprijzen variëren per locatie, en ook op TicketSwap, zullen variëren afhankelijk van de prijs waarvoor de verkoper een ticket opgeeft. Wees er echter van verzekerd dat als je je ticket via TicketSwap koopt, je een eerlijke prijs krijgt die niet meer dan 20% boven de originele prijs ligt, om de prijzen fanvriendelijk te houden.

Hoeveel Ed Sheeran kaarten kun je kopen?

Bij directe aankoop is er een limiet van 6 tickets per klant.

Hoe lang duurt een Ed Sheeran concert?

Bereid je voor op iets speciaals van deze productieve songwriter: een Ed Sheeran concert duurt meestal twee tot drie uur. Dat is logisch, want The Mathematics Tour is Sheerans 4e tournee na het uitbrengen van zeven studioalbums.

Hoe kom ik last minute aan Ed Sheeran tickets tegen fanvriendelijke prijzen

Een stap-voor-stap gids

1. Stel een ticketwaarschuwing in. Stel een ticketalert in

Er zijn tickets beschikbaar voor veel aankomende Ed Sheeran shows op het TicketSwap platform, met name in steden in Tsjechië. Maar als er geen tickets beschikbaar zijn in jouw droomstad, maak je dan geen zorgen: stel een ticket alert in om als een van de eersten te weten wanneer er een ticket beschikbaar komt.

Op zoek naar Ed Sheeran tickets in Tsjechië ?

2Bereid zijn om een ticket te bemachtigen zeer last minute

Een ticker alert instellen? Wees er klaar voor! Soms beslist een verkoper pas veel dichter bij het evenement om zijn ticket door te verkopen. Flexibiliteit is hier dus je vriend.

3. Download de TicketSwap app en stel meldingen in

Populaire evenementen zoals Ed Sheeran's Mathematics Tour worden soms in de TicketSwap loterij opgenomen om het eerlijk te houden. Iedereen maakt kans op elk ticket dat te koop wordt aangeboden.

Vergeet niet dat de loterij alleen via de app werkt, dus zorg ervoor dat je TicketSwap downloadt en een account aanmaakt.

Hoe werkt de loterij?

  • Meld je aan voor de verloting van een populair evenement dat je niet wilt missen

  • Ontvang een melding wanneer er een ticket beschikbaar is

  • Als je op de melding klikt, doe je automatisch mee aan de verloting

Na 90 seconden wordt er willekeurig iemand uitgekozen. Als je wint, krijg je een melding van ons en word je doorverwezen naar de betaalpagina.

4. Sla je betaalgegevens op in de app om snel af te rekenen!

Heb je gewonnen! Gefeliciteerd! Je hebt maar 10 minuten de tijd, dus het is de moeite waard om je gegevens van tevoren op te slaan via je account zodat je snel kunt afrekenen.


Lees onze andere blogposts

Meer dan 6000 partners

Word een partner
Defqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle LogoDefqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle Logo