Hoe kom ik last minute aan tickets voor de Taylor Swift Eras Tour?

Swifties, we staan voor jullie klaar.

  • TicketSwap Team
  • vr 19 jul
  • THE AGENDA INTERNATIONAL

Lees in een andere taal:

Wist je dat Swifties zo wanhopig op zoek zijn naar tickets voor de Eras Tour dat ze letterlijk vanuit de hele wereld naar Europese steden vliegen om de kans te krijgen haar in levende lijve te zien op het continent?

Koop last minute Taylor Swift tickets veilig en betrouwbaar

En voor de leden van de T-Swift gemeenschap die nog geen kaarten voor de Eras Tour in handen hebben, veroorzaakt dat heel wat hartzeer.

De concurrentie is groot en veel fans hebben hun toegang tot de Eras tour al lang geleden geregeld. ...maar er is hoop voor Swifties bij TicketSwap; een aantal tourdata zijn beschikbaar om te kopen en verkopen via het platform, wat betekent dat je kans maakt om last minute nog wat tickets te bemachtigen.

Popmeisje door en door? Vind meer tickets voor pop concerten bij jou in de buurt

Taylor Swift Era's Tour: tickets op TicketSwap

Is er op dit moment een manier om aan Taylor Swift tickets te komen? Nou, in het kort: ja.

De Europese tak van Taylor Swift's eras tour, die iets meer dan een maand geleden in mei begon, gaat door tot juli en in augustus met tourdata door heel Europa.

Wij geloven dat Eras Tour tickets alleen in handen mogen vallen van echte Swifties. Geen scalpers, geen touts, geen nepfans.

En dus kun je nu veilig je Amsterdam Eras Tour tickets kopen en verkopen op TicketSwap - ga naar de link in je bio om je reserve ticket te koop aan te bieden, zodat alle tickets in handen komen van echte Swifties.

We hebben fans al geholpen met het veilig kopen en verkopen van meer dan 1000 tickets voor de Eras Tour tot nu toe - hier is ons beste advies voor hoopvolle fans.

Vind Ed Sheeran tickets

Hoe last minute aan een ticket voor de Eras tour te komen

Een stap voor stap gids om uw kansen in de race om T-Swift tickets te vergroten...

1. Stel een ticketalert in

Je moet meedoen om te winnen. En daarmee bedoelen we: ga naar de Taylor Swift Eras Tour pagina voor de stad waarin je geïnteresseerd bent en stel een ticketalert in om er zeker van te zijn dat je als een van de eersten op de hoogte bent wanneer een verkoper zijn ticket te koop aanbiedt.

2. Wees voorbereid om een ticket te bemachtigen zeer

Life happens. Soms besluit een verkoper pas veel dichter bij het evenement (we hebben het over dagen... en zelfs uren) om zijn ticket door te verkopen. Het is dus de moeite waard om te proberen zo flexibel mogelijk te blijven.

3. Download de TicketSwap app en stel meldingen in

Populaire evenementen zoals de Eras tour worden in de TicketSwap loterij gestopt om het voor iedereen eerlijk te houden. Dit betekent dat iedereen kans maakt om elk ticket te winnen dat te koop wordt aangeboden. Houd er rekening mee dat de loterij alleen werkt via de app, dus zorg ervoor dat je TicketSwap downloadt en je aanmeldt voor een account.

Hoe werkt de loterij?

  • Meld je aan voor de loterij voor een populair evenement dat je niet wilt missen

  • Ontvang een melding wanneer er een ticket beschikbaar is

  • Als je op de melding klikt, doe je automatisch mee aan de loterij

Na 90 seconden wordt er willekeurig iemand uitgekozen. Als je wint, krijg je een melding van ons en word je doorgestuurd naar de betaalpagina.

4. Sla je betalingsgegevens op in de app om snel af te rekenen!

Dus jij bent de gelukkige winnaar? Breng die tickets niet in gevaar door er te lang over te doen om uit te checken. Je hebt maar 10 minuten de tijd, dus het is de moeite waard om je gegevens van tevoren op te slaan via je account zodat je snel kunt afrekenen.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in tickets voor Dua Lipa , Adele , Charli XCX , en


Lees onze andere blogposts

Meer dan 6000 partners

Word een partner
Defqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle LogoDefqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle Logo