DE AGENDA: waar te zijn in september

We zijn nog lang niet klaar met buiten razen. Nog niet.

  • Meike Jentjens, TicketSwap medewerker
  • wo 4 sep
  • THE AGENDA: NETHERLANDSDE AGENDA: NEDERLAND

Kom maar op, buitenfeestgangers! Het is nog steeds onze zomer en we zijn nog lang niet klaar met buiten raven. Ontdek hieronder waar je heen moet voor de beste afsluiting van je festivalseizoen.

TicketSwap's maandelijkse evenement highlightserie THE AGENDA houdt je op de hoogte van de pittigste evenementen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven en daarbuiten.

Draaimolen Festival 2024

6–7 sep • MOB Complex, NL

Draaimolen Festival

De jacht op kaartjes voor Draaimolen is bijna elk jaar een gekkenhuis, maar dit jaar wint het. We snappen het: Ciel, Eris Drew, Hervé, Lyzza b2b Shyboi, Kia, Octo Octa b2b Tim Reaper en al je andere favoriete dj's draaien hun lekkerste nummers. Draaimolen staat bekend om de prachtige kunst die verspreid staat over de bossen in het MOB Complex, wat de festivalervaring nog groter maakt.

Rotterdam Rave Festival 2024

za 7 sep 13:00 • Rotterdam Ahoy, NL

Rotterdam Rave

We hebben gehoord dat jullie allemaal van harde techno houden, dus hier is nog een evenement dat je niet mag missen! Rotterdam Rave nodigt mensen als Cynthia Spiering, Felicie, Funk Tribu, SHLØMO, 999999999 en vele anderen uit om ravers te voorzien van een 'compromisloze' muur van geluid. Zonnebril? Check. Waaier? Check. Tickets...

Circoloco Amsterdam | 18+

za 14 sep 12:00 • NDSM, NL

Circoloco Amsterdam (NDSM)

Van Ibiza naar Amsterdam: Circoloco bestaat 25 jaar. Het eerste buitenfeest vindt plaats op de NDSM-werf en alle grote househelden spelen. Adriatique, Anotr, DJ Koze, Seth Troxler en nog veel meer brengen hun grooviest house tunes naar de werf voor een spetterende dag samenzijn.

Smeerboel Festival 2024

za 14 sep 12:00 • Grasweide Papendorp, NL

Smeerboel Festival 2024

Uh oh, time to get messy at Smeerboel! Clara Cuvé, David Vunk, Luuk van Dijk, Paula Temple en onze eigen Nederlandse trance-boyband Superstrings staan klaar om de boel op stelten te zetten. Lichtjes, live-acts en weelderige outfits, Smeerboel is een geweldige manier om alles eruit te laten en je jeugd te vieren.

Dream Village 2024

za 14 sep 13:00 • Lage Aard, NL

Dream Village

Dit is waar dromen van gemaakt zijn. De Bredase partyscene weet wat er te doen is en nodigt nationale en internationale artiesten uit om de boel op stelten te zetten. H4ZEL, Romy Jansen, Lucas & Steve, MISS K8, Paul Elstak en een heleboel live-artiesten maken dit weekend in september je dromen waar.

Into The Woods Festival 2024

20–21 sep • Openluchttheater Amersfoort, NL

Into the Woods Festival 2024

Naast Draaimolen is Into the Woods een van die festivals waar je gewoon bij moet zijn. De line-up is waanzinnig vol en op het hoogtepunt van de elektronische muziek, met artiesten als Anz, Fais le Beau, KETTAMA, Marie Montexier, Naone, Ogazón, Surf 2 Glory, Tjade, Tsepo, TWIENA en nog veel meer. Genres bestaan niet dit weekend, want het enige dat telt is om te blijven dansen op alle bops die je hoort.

Dagcollege Indoor Festival 2024 | Eindhoven

za 28 sep 13:00 • Klokgebouw, NL

Dagcollege Indoor Festival

Vallen je plannen dit weekend in duigen door de regen? Geen probleem, we gaan indoor met team Dagcollege, die weten hoe ze een harde line-up moeten samenstellen. Alignment, Carv, Japau, Ketting (live), en anderen zorgen voor een aantal diep trippy, harde tunes, terwijl de lichtshow je aandacht op de booth gericht houdt.


Lees onze andere blogposts

Meer dan 6000 partners

Word een partner
Defqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle LogoDefqon LogoEventix LogoSziget LogoAncienne Belgique LogoDGTL LogoCercle Logo